WIJ ZIJN MO

Olga van de Velde
Founding Partner, Trainer/Coach/Procesbegeleider bij MO

Specialisatie: Leiderschap & Lichaamswerk

Organisatie ervaring: Zorg & Training & Coaching & Begeleiding | ZZP | Younion | ITIP | VMBN certifering 1

Daadkracht | Geaard | Verbinder

Locatie: Noord Holland Alkmaar
Telefoon & What's App: 06-26658012

Sabine van der Post
Founding Partner & Trainer, Coach, Procesbegeleider bij MO

Specialisatie: Borging & Werken in Modules

Organisatie ervaring: Mode | Strategie & MT & Commercieel & Organisatorisch | ZZP | Blancday | DNYS | VMBN Certifering 1

Innovatief | Enthousiast | Warm

Locatie: Noord Holland Amsterdam
Telefoon & What's App: 06-34226972

MoPartner

Ben jij onze Nieuwe Partner?
Wij zoeken Mindfulness Trainers door het hele land om ons netwerk te versterken!
Sluit je aan, deel je missie en expertise!
Mail hello@mo-netwerk.com

 

MO-Netwerk
Landelijke Organisatie
Mindfulness Organisatie Trainers
www.MO-netwerk.com

Mo_change_quote

 

OVER ONS

Van Mindfulbizz naar MO
Olga van de Velde en Sabine van der Post zijn zich sinds juni 2018 gaan richten op een jaarprogramma voor Mindfulness Trainers om trainers te ondersteunen in het activeren van het eigen netwerk en het (verder) professionaliseren als MOtrainer. Met MO bouwen we aan landelijke zichtbaarheid en brengen we Mindfulnessbased producten voor de werkvloer de organisatie in.

Van het een kwam het ander, afscheid van Mindfulbizz en focus op een brede landelijke moderne organisatie. Gelijkheid, werkplezier, openheid, delen van kennis en ervaring, elkaar inspireren, activeren en motiveren als het moeilijk is. En zorgzaamheid; kunnen we middels facturatie trainers ontzorgen? Focus in Marketing? Kunnen we delen in winst? Lead fee's voor het doorspelen van klanten aan elkaar of het aanbrengen van deelnemers voor de Interne Ambassadeurs Jaarprogramma's? Kunnen we samen goedkopere arbeidsongeschiktheids verzekeringen afsluiten? Kunnen we een broodfonds starten of nadenken over pensioenen?

LOKAAL SAMEN WERKEN
Er zijn veel goed opgeleide Mindfulness Trainers in Nederland. Mindfulness Trainers merken dat ook aan de vermindering van het aantal inschijvingen in de de open trainingen. Waarom werken we niet meer samen? Leren we elkaar kennen? Mo ziet Hubs door het hele land waar we samenkomen met als primair doel het activeren van onze netwerken en aan het werk gaan bij de organisaties bij jou in de buurt. Maar ook elkaar inspireren, samen nieuwe producten ontwikkelen en leren van elkaars successen en tegenslagen. Samen is ons netwerk sterker en voelt het stevig om aan tafel te gaan zitten en Mindfulness de werkende wereld in te brengen op een toegankelijke wijze.

FOCUS + OPEN WIL
Maar eerst focus. Ook voor MO organisatie. Zakelijk denken en een stabiele organisatie opzetten die inkomsten genereert terwijl we de wereld helpen bewuster en duurzamer te worden. In contact met ons wijze zelf, weten we wat onze missie is en vol vertrouwen zonder hechting aan de uitkomst gaan we gesprekken aan met Werkgevers, Ondernemers, Mindfulness Collega Bureaus, VMBN en Wetenschappers.

Olga en Sabine begeleiden het Jaarprogramma met betrekking tot MO partnerschap, Mindful Organisatie Tools en Interventies en het Individueel en Collectief Embodiment. Pasquale Boet begeleidt grotendeels het inhoudelijke programma met betrekking tot Netwerk activering en Acquisitie.

Tot ziens daar en dan in het Hier en Nu!