Informatie Ochtend

5 april 2019
15:00 - 17:00 uur
MO Ambassadeurs
Amsterdam, De Nieuwe Yoga School

MELD JE AAN

'MO dat ben jij!'

Jaarprogramma & Partnerschap Mindful Organisatie Trainers

We nodigen alle Mindfulnestrainers die in organisaties (willen) werken uit om partner te worden van MO!

Ben jij een Mindfulnesstrainer met affiniteit voor organisaties die samen met ons wil bouwen aan MO? Samen werken we aan een positief werkklimaat en door het trainen van zelfbewustzijn en aandachtsmanagement dragen wij bij aan het welzijn van people, planet & profit. Kom 28 februari naar onze informatie ochtend en laten we samen gaan bouwen!

 

MO-NETWERK

MO is een stevig professioneel netwerk waarmee je bij de klant kunt binnenkomen en werk genereert. Je activeert je eigen netwerk onder professionele begeleiding. Samen creëren we landelijke zichtbaarheid.

VERBINDEN &VERSTERKEN

MO is de verbinding tussen Trainers en Organisaties die (willen) werken met Mindfulness als basis van leren en ontwikkelen. We zoeken samenwerking met de gerenomeerde Mindfulness partijen om elkaar te versterken.

DELEN

Wij , Olga van de Velde en Sabine van der Post, ( founders MO | Oktober 2018 ) delen graag onze kennis, ervaring,  trainingen en marketing tools met de partners van MO en ontwikkelen de database en MO als geheel verder samen met jou.

Dit is het MOment!

De wetenschapenschappelijke onderzoeken naar Mindfulness en Stress Reductie zijn positief: en men wil de toekomstige onderzoeken professionaliseren en uitbereiden. Het eerste Europese Mindfulness in Organsations Congres laat inspirerende succesvolle business cases zien van grote Nederlandse bedrijven.

De grote bewustzijnsslag ligt er om geslagen te worden! En wij Olga van der Velde en Sabine van der Post voelen ons uitgenodigd om daar samen met jullie een grote bijdrage aan te leveren. Wij geloven in Momentum; naast serieuze aandacht van de wetenschap, grote organisaties, politiek en zorgverzekeraars is er het toenemende individuele verlangen naar bewustwording en een welvarend leven MET oog voor elkaar en de aarde. "Out of the ratrace' van ik-gericht denken en doen naar IK + WIJ + WERELD. Dit signalerend maakt het momentum om samen een wezenlijke verandering in te gang gaan zetten. Mindfulness, aandachtraining, bewustwording als basisvoorwaarde voor de florerende succesvolle organisatie van nu en de toekomst.

Download de Informatie Flyer +
Meld je aan voor de Info Ochtend 28 februari

MO biedt een jaarprogramma aan, waarin je vanaf dag 1 partner bent. In dit programma aandacht voor acquisitie, netwerkactivering, je professionele EN persoonlijke ontwikkeling. Je benadert vanuit MO je eigen netwerk. Je hebt inzage in onze database, met marketingprodukten, trainingsprodukten en businesscases. Daarnaast krijg je een buddy om samen op acquisitiepad te gaan èn een groep gedreven Mindfulnesstrainers, met wie je successen en uitdagingen deelt. Na deelname kun je partner blijven of senior partnerschap aanvragen.

Start Jaarprogramma Maart 2019 | Info Ochtend 28 februari 10.00 uur

Download de flyer